Son tarih yaklaşıyor! Milyonlarca sürücü için başvuru ...

Sürücü belgelerinin yenilenmesi için son gün yaklaşıyor. Eski tip sürücü belgelerini değiştirme süresi 31 Aralık 2024 tarihine kadar uzatılmıştı.

Son tarih yaklaşıyor! Milyonlarca sürücü için başvuru ...

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milyonlarca sürücü için ehliyet yenileme sürecinde kritik tarih yaklaşıyor. Ehliyet yenileme işlemini henüz tamamlamayan sürücüler için son başvuru tarihi hızla yaklaşırken, nüfus müdürlükleri ve randevu sistemlerinde yoğunluk yaşanmaya başladı. Yetkililer, başvuruların son güne bırakılmaması konusunda uyarıda bulunuyor. Ehliyet yenileme işlemlerini zamanında yapmayan sürücüler cezai yaptırımlarla karşı karşıya kalacak.

Eski tip ehliyet sahipleri için son tarih hızla yaklaşıyor. 2022 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından iki yıl daha uzatılan ehliyet yenileme süresi, 31 Aralık 2024’te sona eriyor. Bu tarihe kadar eski tip ehliyetlerini yenilemeyen sürücüler, ciddi cezalarla karşı karşıya kalabilirler.

Ehliyet yenileme süresiyle ilgili yapılan açıklamalar, sürücülerin dikkatini bu konuya çekti. Henüz ehliyetini yenilememiş olanlar için, cezai yaptırımların giderek arttığını unutmamakta fayda var. 4.064 TL olan cezanın önümüzdeki dönemde 12.000 TL'ye çıkacağı öngörülüyor. Bu nedenle, ceza ödememek için sürenin dolmasına yakın işlemlerinizi tamamlamanız çok önemli.

Son tarih yaklaşıyor! Milyonlarca sürücü için başvuru ...

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.